RUC
lysbrydning glas i olie kartoffelmel

 

 

Hvis I har spørgsmål
eller ønsker flere programmer
tilsendt, så kontakt da:

Roskilde Universitet
Nat-dag, kommunikationsenheden
Bygning 30A.2
Postboks 260
4000 Roskilde

Kontakt:
Dorthe Møller Vedel
Mail: vedel@ruc.dk
Tlf: 46 74 22 63Nat-dag på RUC

Bliv tilmelder!

For at tilmelde dig Nat-dagen skal du først have et password. Det får du ved at blive registreret som tilmelder.

Du kan blive registreret som tilmelder ved at udfylde nedenstående skema. Kort efter vil du modtage et password på din e-mail. (E-mail adressen skal derfor være en du har adgang til.)

Når du har modtaget dit password, kan du gå til punktet "Log ind" i menuen til venstre og tilmelde dig de aktiviteter, du er interesseret i.

De indtastede informationer har vi behov for i tilfælde af akutte ændringer i Nat-dagens program. RUC vil desuden gemme dit navn og din mailadresse med det formål at kunne oplyse dig om kommende naturvidenskabelige arrangementer, som kunne have interesse for dig og dine elever.

Du kan til enhver tid efter anmodning blive slettet fra mailinglisten ved at skrive til arrangør Dorthe Vedel, vedel@ruc.dk. Ligeledes kan du anmode RUC om indsigt i, berigtigelse af de indsamlede personoplysninger eller begrænsning af behandling. Derudover har du retten til at gøre indsigelse mod behandling og indgive klage til en tilsynsmyndighed.

Om databeskyttelse

I forbindelse med din registrering som tilmelder, skal vi gøre dig opmærksom på, at RUC som dataansvarlig har pligt til at oplyse dig om følgende:
Dine oplysninger indsamles med henblik på at kunne kontakte dig, identificere dig til arrangementet. Indsamlingen sker med hjemmel i databeskyttelses-forordningen artikel 6, stk. 1 b.

Felter markeret med (*) skal udfyldes. Klik derefter på knappen registrer.

 

(*) Navn:
(*) Email:
Tlf:
(*) Institution: